Steun ons! Word sponsor of donateur!
Ik wil steunen

ORB EVENTS

ORB Events  is een apart onderdeel van de Ouddorpse Reddingsbrigade en valt buiten de structurele bewaking van het strand zoals wij die in de zomermaanden uitvoeren. ORB Events heeft veel expertise op het gebied van evenementen, bedrijfsuitjes en bewaking van evenementen.
 
Met ons ervaren en enthousiaste team wordt het gehele proces onder één dak aangeboden, van lifeguards, bewakingsposten, waterscooters en auto’s tot snelle boten.
 
Ons team heeft jarenlange expertise in huis die nodig is om een uniek concept of evenement tot een succes te maken. In het verleden hebben wij al in verschillende soorten evenementen succesvol mogen opereren door middel van bijvoorbeeld demonstraties van reddingen op water en land, voorlichting, tot het bewaken van evenementen zoals Dam-X, (kite)surfwedstrijden op de Brouwersdam, het NK wielrennen en de Haringvlietoversteek. Dit jaar hebben wij bijvoorbeeld mogen bewaken tijdens de Badeendjesrace van de Lions Club Goeree-Overflakkee en hebben wij voor de abonneedag van de Erdee Mediagroep een demonstratie met rondleiding door onze post gegeveven. 
 
Luisteren, creatief denken en verbindingen kunnen leggen spelen hierin een belangrijke rol. Dit zorgt niet alleen voor succesvolle evenementen maar ook voor een prettige samenwerking. Als u geïnteresseerd bent in onze diensten, neem dan contact met ons op via events@ouddorpsereddingsbrigade.nl.