Steun ons! Word sponsor of donateur!
Ik wil steunen

In hun eigen vrije tijd houden ze jouw veiligheid in de gaten

dinsdag 25 augustus 2020
In De afgelopen tijd is de Reddingsbrigade breed in het nieuws geweest. Meerdere mensen kwamen namelijk in de problemen bij muien (stroming) aan de Nederlandse kust. Daarop volgde ludiek doneeracties, bij onze collega's van de Noordwijkse Reddingsbrigade vloog zelfs een vliegtuig met de banner "We love reddingsbrigade - doneer"!

Veruit de meeste reddingsbrigades zijn verenigingen die zich vrijwillig, in opdracht van gemeentes, inzetten voor de strandbewaking tijdens het hoogseizoen. Wist je dat onze lifeguards bij onze reddingsbrigade zich vrijwillig opleiden tot lifeguard en inroosteren voor stranddiensten? In hun eigen vrije tijd houden ze jouw veiligheid in de gaten.

De tragische gebeurtenissen van de afgelopen weken heeft de waardering doen toenemen, daar zijn we ontzettend blij mee. Als vereniging zijn we echter afhankelijk van contributie van onze leden (ja, vrijwilligers moeten betalen voor hun eigen lidmaaschap, vervoer, kleding en eten) en financiële giften. Daarom zijn we altijd blij met een bedankmailtje of kleinigheidje voor onze lifeguards en donaties. Wist je dat je de Ouddorpse Reddingsbrigade eenvoudig kunt steunen door een online donatie? Sinds kort kan dat gewoon via iDeal: lees meer op deze pagina.
Terug naar het overzicht