Steun ons! Word sponsor of donateur!
Ik wil steunen

DE VAKANTIEDRUKTE IS BEGONNEN!

maandag 18 juli 2022
DE
DE VAKANTIEDRUKTE IS BEGONNEN!
Met steeds meer vakantiegangers op het eiland en het lekkere weer van afgelopen dagen wordt het steeds drukker op de stranden. Ook wij krijgen het steeds drukker. Naast het plakken van pleisters en het verbinden van kleine wondjes hebben we ook samengewerkt met andere hulpdiensten bij grotere meldingen.
Afgelopen zaterdag was er een incident op strand Brouwersdam. Een jongen was uit een speeltoestel gevallen en vervelend terecht gekomen. Onze lifeguards hebben eerste hulp verleend, waarna de jongen door de ambulance is nagekeken.
Een dag later, zondag, werkten we opnieuw samen met het ambulancepersoneel. Een man was onwel geworden en is door onze lifeguards samen met de vrijwillige politie opgevangen tot de ambulance ter plaatse kwam.
Later op zondag nog meer onwelwordingen op het Ouddorpse strand. De rapid responder is langs geweest om twee patiënten te controleren.
Hou je van zon, zee, strand en lijkt het jou leuk om ook bij te dragen aan de veiligheid op en rond de Ouddorpse stranden én ben je 14 jaar of ouder? Stuur dan een mail naar lifeguardworden@ouddorpsereddingsbrigade.nl en wie weet zien we je binnenkort bij ons in het team!
Terug naar het overzicht