Steun ons! Word sponsor of donateur!
Ik wil steunen

ALV in het teken van nieuw bestuur & werken aan de toekomst

zaterdag 23 maart 2019
ALV Vrijdagavond 22 maart 2019 was het tijd voor de 69e ALV van de Ouddorpse Reddingsbrigade. Tijdens deze Algemene Leden Vergadering werd er teruggeblikt op 2018 en vooruitgekeken naar de toekomst van de ORB.

2018 stond in het teken van bouwen

In 2018 heeft het bestuur hard gewerkt om het functioneren van de ORB naar een hoger niveau te tillen. Hierbij is er met name vormgegeven aan verschillende commissies, van operationele zaken tot opleidingen en van onderhoud tot PR en inroostering. Dit gaf het bestuur meer ruimte voor positionering en contact met andere brigades, gemeente Goeree-Overflakkee en Reddingsbrigade Nederland. Begin 2019 zijn er interesssante ontwikkelingen gaande wat de ORB echt ten goede komt. Een voorbeeld is de invulling van de maatschappelijke diensttijd, de weekopleiding en de aanschaf van een nieuw (opleidings)vaartuig.

Nieuwe bestuursleden en stijgende lijn in 2019

Voorzitter Michel, secretaris Chris en bestuurslid PR & HR Martijn zijn afgetreden. Michel heeft het stokje doorgegeven aan Kees, Elina is gekozen als de nieuwe secretaris van de ORB en Cathalijne gaat aan de slag met PR & HR. Samen met de zittende bestuursleden, maar vooral met de commissies, wordt er ingezet op een goed funtionele reddingsbrigade waar plek is voor het verenigingsleven. De stijgende lijn die in 2018 is ontstaan moet worden doorgezet. We zijn dan ook erg blij met de aangesterkte banden met de gemeente, buurtbrigades en Reddingsbrigade Nederland.

Bedankt voorzitter ORB Bestuur ORB na ALV 2019
Terug naar het overzicht