WELKOM OP DE SITE VAN DE OUDDORPSE REDDINGSBRIGADE
Laatste nieuws
Update evenementen
dinsdag 14 augustus 2012

Voor meer informatie klik op de button 'Evenementen' aan de linkerkant op de hoofdpagina.

 
Kitesurfer vermist na regenbui
donderdag 09 augustus 2012

Omstreeks 18:05 kregen we op de reddingspost Flauwe Werk OUD 1-11 een telefoontje van een Duitse meneer . Na een gesprek met de melder, begrepen we dat er ter hoogte van strandtent Iloon 2 Kiters vermist waren. De jeep OUD 1-10 is direct richting de melder nabij strandtent Iloon gereden om daar extra informatie te vergaren. Tegelijkertijd maakte de bemanning van de rescue waterscooter zich klaar en is kort na de melding gelanceerd.

Lees meer...
 
Hoist training in samenwerking met SAR heli NHV
vrijdag 03 augustus 2012

SAR Hoist training

In de namiddag werd één van onze instructeurs gebeld of wij deel konden nemen aan een training. Vanzelfsprekend was er veel animo onder de aanwezige mensen en er werd snel een planning gemaakt. Om 20.00 uur ’s avonds zou de SAR heli mensen oppikken vanaf een reddingsvlot voor reddingspost ‘t Flaauwe Werk. 

Lees meer...
 
Strandwacht trainingen
vrijdag 03 augustus 2012

Zwin afzoeken

Na de periode in het zwembad wordt er elke vrijdagavond hard getraind voor de aankomende strandwachtexamens. Deze examens zijn zaterdag 18 augustus op het strand bij Renesse. Diverse onderdelen worden behandeld zoals (vervoers)grepen, zwin afzoeken, lijnredding, run-swim-run, onderwater zwemmen, etc.

Lees meer...
 
Examens Zwemmend Redden
woensdag 27 juni 2012

Geslaagde kandidaten!

 

Dinsdag 26 juni 2012 hebben leden van de Ouddorpse Reddingsbrigade het jaarlijkse Zwemmend Redden Binnenwater afgelegd in zwembad de Eendraght te Hellevoetsluis.

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 71 - 80 van 211