WELKOM OP DE SITE VAN DE OUDDORPSE REDDINGSBRIGADE
Zeer veel deelnemers 32e Nieuwjaarsduik Afdrukken E-mail


De Nieuwjaarsduik van Ouddorp is weer een feit. Zeker 650 mensen hadden zich ingeschreven en daarnaast deden er nog naar schatting enkele tientallen mensen mee zonder inschrijving. Dat maakt, met zo'n 700 deelnemers, deze 32e editie een van de drukste Duiken ooit! Ook was het evenement weer goed voor vele honderden 'kijkers' ; op de parkeerplaatsen was geen plekje meer te vinden. De watertemperatuur was dit jaar met zo'n 7 graden uitzonderlijk hoog. Wel maakte de harde wind de gevoelstemperatuur erg laag.  Gelukkig zorgde ook dit jaar DJ Jack weer voor de nodige beats voor een stevige warming-up, waarna om precies 2 uur het startschot werd gegeven middels het traditionele 'wipperkanon' van onze collega-redders KNRM Ouddorp.  Dit jaar was de eer voor het afschieten van het kanon aan Burgemeester Grootenboer, sinds afgelopen zomer Burgemeester van de nieuw samengestelde Gemeente Goeree-Overflakkee.    Foto's en meer info onder de "Lees Meer"

Na afloop kon er worden opgewarmd bij een kop warme erwtensoep en is er op de strandtent Paal 10 nog een gezellig feestje geweest.  De organisatie was niet geheel voorbereid op dit grote aantal deelnemers;  helaas waren er net te weinig mutsjes voorradig.  Dit vinden we uiteraard heel vervelend en dit zullen we voortaan trachten te voorkomen!

De dappere mensen die zich hebben ingeschreven willen we hierbij nogmaals bedanken. Met de opbrengsten worden de kosten van o.a. de verkleedtent, beveiliging, muziek en vergunningen bekostigt en wat er overblijft komt ten goede als sponsoring aan de ORB.

Klik hier voor nog meer foto's om doorgelinkt te worden naar de site van Digidamco(flakkeenieuws)

Heeft u een opmerking, suggestie, idee of wellicht een klacht over de opzet van de Duik van Ouddorp? Laat svp een berichtje achter in ons Gastenboek ( te vinden op de startpagina links in het rijtje) en we zullen er goed naar kijken. Alvast bedankt voor uw input!

Laatst geupdate op ( donderdag 02 januari 2014 )