WELKOM OP DE SITE VAN DE OUDDORPSE REDDINGSBRIGADE
Nieuwjaarsduik 2013 Afdrukken E-mail

             

Op 1 januari 2013 wordt om 14:00 uur het startschot gegeven voor de durfals die de elementen trotseren en de duik wagen in de Noordzee. Zoals gebruikelijk vindt de duik plaats ter hoogte van de reddingspost aan strand ’t Flaauwe Werk in Ouddorp. Inmiddels is de Ouddorpse duik niet meer weg te denken en neemt de populariteit nog steeds toe.

De organisatie van de Nieuwjaarsduik in Ouddorp is verguld met een nieuwe hoofdsponsor voor het evenement: Albert Heijn Ouddorp.

Albert Heijn heeft zich aan de Ouddorpse duik verbonden, waardoor de 31e duik weer als voorgaande edities kan worden georganiseerd.

De kenmerkende gezelligheid zal ook dit keer weer aanwezig zijn, evenals de warming-up voorafgaand aan de sprong in zee. Uiteraard wordt ambachtelijke erwtensoep aan de deelnemers verstrekt na voltooien van de duik.

Voor de veiligheid staan vrijwilligers van EHBO, KNRM en Reddingsbrigade gereed.

Inschrijven als deelnemer is verplicht en kan in 1 van de kramen ter hoogte van de reddingspost, kosten voor deelname bedragen € 2,50 en komen ten goede aan de Ouddorpse Reddingsbrigade. Wilt u wachttijden voorkomen, dan kunt u een inschrijfformulier downloaden via onderstaande sites. Op deze pagina’s staan ook belangrijke tips voor deelnemers

Kijk voor meer informatie op twitter.com/DuikopOuddorp of facebook.com/Duik.opOuddorp

 

Routebeschrijving:

Vanuit Europoort, N57 richting Goedereede. Goedereede voorbij,ichting Ouddorp. In Ouddorp borden Stranden volgen. Aan het einde van deze weg links (Vrijheidsweg op). Bij 2e rotonde (rotonde met de grote strandstoel) afslag Strand ’t Flaauwe Werk/Westerduinpad volgen. Weg volgen, aan het einde van deze weg het grote parkeerterrein oprijden.
Auto achterop het parkeerterrein arkeren. Te voet verder, rechtsaf de duinen in, met de weg mee naar links. Eerste afslag weer links (Westerduinpad).

Laatst geupdate op ( woensdag 19 december 2012 )