WELKOM OP DE SITE VAN DE OUDDORPSE REDDINGSBRIGADE
ORB gekozen voor sponsorprojecten Afdrukken E-mail

 Met trots kan de Ouddorpse Reddings Brigade bekend maken dat zij uitgekozen zijn voor een aantal sponsorprojecten. Zo kwam het vruchtensappenbedrijf Jus de Pommes uit Ouddorp met het idee om de komende 3 tot 5 jaar van elk verkocht krat Jus de Pommes in de horeca van de Gemeente Goedereede een bedrag te doneren aan zowel de KNRM als de ORB. UPDATE:24 Maart is de sponsoractie officieel van start gegaan, bekijk hier het krantenartikel.

.

U begrijpt dat wij dit plan met 2 handen hebben beetgepakt, en we zullen de gelden dan ook zeer nuttig gaan gebruiken. Kijk eens op de site van Jus de Pommes en lees daar meer over deze bijzondere natuurzuivere- en biologische vruchtensappen.

 

 Het tweede sponsorproject waar de ORB mede voor is uitgekozen is de Agrarische Manifestatie, welke op 12, 13 en 14 juni in Melissant gehouden wordt. Het doel van deze manifestatie is een brug slaan tussen de telers van agrarische producten en de consument.  Leden van de ORB zullen op deze dag   aanwezig zijn, en helpen met het verkopen van productpaketten. Een deel van de opbrengst komt ten goede van de ORB.  Kijk ook eens op de site van de 'AMGO' voor meer informatie over deze typische Flakkeese dag

Laatst geupdate op ( vrijdag 11 april 2008 )